Nya kategorier

Tre nya kategorier har grott ur den karga novemberjorden. Utöver välkomstsidan "Välkommen till EkoHudik" kan man nu även klicka sig fram till denna kategori, Nyheter, samt till kategorierna EkoEldsjäl och EkoShopping. Innehållet i de två sistnämnda är för tillfället klent, för att inte tala om obefintligt, men den djupgrävande journalisten i mig är i full planering för att med lite tur och hårt arbete ha den första artikeln klar redan imorgon. måndag 17 november.

Nyheter behöver knappast någon närmare förklaring. Här publiceras nyheter om bl.a ändringar på sidan, korrigeringar av olika slag och kanske en och annan länk till någon bra artikel. Skulle jag åka på semester eller på annat sätt vara oförmögen att uppdatera bloggen kommer detta också i god tid att rapporteras här. 

I EkoEldsjäl kommer vi få läsa intervjuer med lokala huvudpersoner i sagan (eller sanningen) som är det ekologiska Hudiksvall. Alla dessa personer kanske inte är medvetna om att dom är EkoEldsjälar. Alla kanske inte ens är det, det beror som så mycket annat på vem man frågar. Det är upp till dig att avgöra.

EkoShopping är försöket till en grundlig ekoguide för den medvetne konsumenten i Hudiksvall med omnejd. Antalet rena ekobutiker är nära noll, men det finns att få tag på för den som letar. Jag vill hjälpa er att hitta. Här kommer ni få läsa om EkoShoppingrundor och recensioner av skilda slag. Det här är EkoHudiks hjärta och grundtanke. Kanske slänger jag även in några julklappstips i god tid innan dopparedagen.


Miljövänliga hälsningar

EkoHudik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0